Teşekkürler…

20/09/2017 23:38

“Birlikten kuvvet doğar” açıklamamız için kompozisyon sınavlarımızda sıkça verilen atasözlerimizden biri idi. Küçük dimağlarımızı BİR olma kavramını düşünmeye, beraberliğin yaratacağı faydayı öğrenmeye yönledirilmemiz, sonraki yıllarda TAKIM OYUNU oynamamız için çok değerli bir egzersiz oldu.

 

Caz Derneği ve Danışma Kurulumuz ile festivalin omurgasını oluşturdurduktan sonra yerelleşmeden içselleşmeden gelişme olamaz inancı ile kapısını ilk çaldığımız kişi Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon oldu. Bodrum’a caz çok yakışır diyerek beraberce yola çıktık.

 

Kurumsal desteklerinden dolayı Başbakanlık Tanıtma Fonuna, Kültür ve Turizm Bakanlığına, Muğla Büyükşehir Belediyesine, Bodrum Kaymakamlığına, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına, Goethe Instute ve European Jazz Network’e şükranlarımızı sunarız.

 

Anadolu kültürünün bir parçası olan İMECE, HERFENE kavramlarını aklımıza, Bodrum’a ve caza olan sevgimizi kalbimize koyarak tasarladığımız Bodrum Caz Festivali’ne ilk inanan Turkcell oldu ve bu proje sizlere Turkcell Caz Festivali adı ile ulaştı.

 

Bugün “el ele tutunca güzel şeyler olabiliyor” cümlesi ile bitirdiğimiz “sizin de tuzunuz olsun” davetlerine kulak veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etmek bizler için borç olmanın ötesindedir..

 

Can suyumuzu veren Turkcell’e

Havalanlarına festival damgasını vuran TAV Pasaport’a

Konserlerimize hayat veren TAİS Gemi İnşa, Bodrum Belediyesi ve Off Gümüşlük’e,

Danışma Kurulu üyelerimize

Goethe Institut’a

Programımızı milyonlara ileten D&R’a

Bodrum enstantaneleri ile kampanyamızı süsleyen ve festival fotografları için BODFAD’a

Konserlerimizi huzur içinde dinleyeceğimiz için Securitas’a

Festival mekanları Bodrum Kalesi Müdürlüğü, Off Gümüşlük, Club Catamaran, Oasis, INA ve Kefi’ye

Medya destekleri için Hürriyet Kitap-Sanat, CNN Türk, Joy FM, Jazz Dergisi, Cazkolik, Andante, Çekişte, Halikasnas FM, Artajanda, Foodrum, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü Dergisi, Bodrum’da Yaşam ve bültenimizi yayımlayan tüm kuruluşlara,

Sanatçılarımızı ağırlayan The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts ve World of Wonders’a

Festivalimize lezzet katan Petra Coffee, Asil Fırın, Bodrum Yadigarı, ve Marmarina, Kısmet Restoran’a

Büyük konserlerde ses düzenini sağlayan YESA’ya,

Biletlere ulaşmanızı sağlayan Biletix’e

Sahnemize renk katan Yalıkavak Organik Tarım’a, dijital ekran desteği için Sahavizyon’a

binlerce teşekkürler…

Ayrıca başta Başkanımız Mehmet Kocadon olmak üzere Bodrum Belediyesi çalışanlarına, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ndeki güler yüzlü dostlara, Liman Başkanlığı’na, Bodrum Feribot İşletmesi’ne, Kale Müdürlüğü’ne, Bodrum Marina’ya teşekkür ederiz.

 

Logomuzu tasarlayan G Tasarım ve Kırmızı Tasarım, sosyal medya ajansımız Idecon, tasarımlarda ekip gibi çalıştığımız Papirus Reklam, fikir ve emekleri ile destek veren Sevda Erensel, Pınar Gürer, Tuğba Parlak, SMS Danışmanlık, Teaser müziğimizi besteleyen Ege Dai, Festival ekibimiz Iraz Altuğ, Neva Beste Güven, Melike Dinçtürk, Selma Güçlü Çetin, Hakan Demirbilek ve festivalin görünmez kahramanları olan herkese gönül dolusu teşekkürler..

 

Tabii ki bilet alarak konserlerimize gelen caz severlere, sanatı ve sanatçıları alkışlayarak güçlendirenlere, çabamızı anlayanlara ve anlatanlara, var olmamızı, var kalmamızı sağlayanlara; iyi ki varsınız.

 

Ve Festival Koordinatörümüz Tuğçe Alpaslan.. seni seviyoruz…

 

Özlem Oktar Varoğlu ve Devrim Erol

Arşiv

2024
Nisan
Şubat
2023
Ağustos
Mayıs
2022
Ekim
Mart
2021
Ekim
Eylül
Ağustos
Mayıs
Nisan
2020
Ağustos
2019
Kasım
Ağustos
Temmuz
Mayıs
2018
Ağustos
Temmuz
2017
Eylül
Temmuz
Haziran
Mayıs