25. Uluslararası Ankara Caz Festivali’nin Tasarım Yarışması Sonuçlandı

12/05/2021 18:20

25. Uluslararası Ankara Caz Festivali’nde kullanılacak görsel için açılan Tasarım Yarışması kapsamında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü ile iş birliği yapıldı. Bölüm öğrencileri arasında düzenlenen yarışmanın eserlerinin incelenmesi amacıyla yarışma jürisi çevrimiçi toplandı.

Yarışma Jürisine Caz Derneği adına Özlem Oktar Varoğlu, Pınar Gürer, Tuğçe Alpaslan ve Mert Orhun, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi adına Prof. Dr. Çiğdem Demir, Doç. Dr. Pelin Öztürk Göçmen, Doç. Tevfik İnanç İlisulu, Dr. Öğr. Üyesi Serra Erdem ve Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Pehlivan Baskın katıldı.


Yarışmaya 20 eser katıldı. 19 yarışmacı arasından Göktehan Ekmekçi’nin çalışması oy birliği ile birinci olarak seçildi. İkinci derecesini İ̇rem Bilgi, üçüncülük derecesini ise Başak Özel aldı. Caz Derneği Özel Ödülü Ezgi Bengisu Bahar'a verildi. Festival için bir slogan öneren Buse Ergül Kargı’nın çalışmasının da değerlendirilmesine karar verildi.

 

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü hocalarına ilgileri, öğrencilerine emekleri için çok teşekkür ederiz.

Arşiv

2024
Nisan
Şubat
2023
Ağustos
Mayıs
2022
Ekim
Mart
2021
Ekim
Eylül
Ağustos
Mayıs
Nisan
2020
Ağustos
2019
Kasım
Ağustos
Temmuz
Mayıs
2018
Ağustos
Temmuz
2017
Eylül
Temmuz
Haziran
Mayıs